2016年12月16日

 

戀愛小天后 - 伍諾韻
2014預測之二:男人持續鍾意摸胸

2014年01月06日
   

 

網戀少女C:小天后,我喺網上識咗個男朋友,whatsapp咗一個星期就出嚟見面,第二次就咀……
小天后:well,你覺得有問題?
網戀少女C:佢要求做愛,我拒絕咗……
小天后:嗯嗯。
網戀少女C:佢伸隻手入我件衫,係咪男人都鍾意摸胸?
小天后:呢個就係你嘅問題?淨係想知道男人係咪都鍾意摸胸?你嘅問題至少都應該specific一啲,例如,傾咗一星期偈就答應做人男朋友嘅男人,係咪都鍾意一見面就摸胸兼要求做愛?
網戀少女C:其實我都覺得快咗啲,所以我先拒絕佢做愛……
小天后:所以你嘅底線就係俾佢摸胸?
網戀少女C:我唔知道……
小天后:摸胸唔係問題。
網戀少女C:真㗎?
小天后:俾人摸下,又唔會少咗忽肉。
網戀少女C:你真係覺得我應該俾佢摸?
小天后:應該,更應有晒心理準備好快就同佢做愛添!答番「男人係咪都鍾意摸胸」,yes!預計2014年男人會持續鍾意摸胸,whatsapp一星期就答應做你男朋友嘅男人,摸你胸嘅速度同力度會持續上升,而你哋關心嘅課題,亦將圍繞住個胸。
網戀少女C:我冇經驗……要請教……
小天后:冇經驗唔緊要,有知識就得,就算冇知識都仲未死得,只要有常識!男人鍾意摸胸,係知識,網上識嘅男人都會好猴擒摸人個胸,係常識!新一年你話咁快就得到知識同體驗到常識,可以再下一城,撇咗佢,搵過另一個人,向住累積經驗呢個方向進發啦!Go Go Go! 
周一、四刊登

回首頁      列印

 

/56



C觀點

中原城市領先指數

廚神

旅遊