2016年12月16日

被梁小冰暗嘲曱甴 陳法蓉:唔評論

2016年12月12日
全部 > 娛樂
  • 被梁小冰暗嘲曱甴 陳法蓉:唔評論

  • Monica指,慧妍雅集每年都有人退會,不會刻意找梁小冰。

    Monica指,慧妍雅集每年都有人退會,不會刻意找梁小冰。

   

 

陳法蓉(Monica)昨日出席慧妍雅集的少年脫貧慈善活動,因外套事件暗嘲Monica是曱甴的梁小冰,宣布退出慧妍雅集,更獲同屆參選港姐的袁詠儀力撐。問到Monica此事時,她說沒時間理他人的事,更說慧妍雅集每年也有人退會,不為單一事件評論。


Monica表示,很早登記了器官捐贈,而且希望明年可以與朋友組織慈善之旅,到各地做義工。談到早前梁小冰出席慧妍雅集活動因外套不合規格與Monica爭執,決定退會,Monica說:「其實每年都有唔同會員以唔同理由退會,自己只係當中一個會員,淨係會專注做義工嘅工作。」提到袁詠儀公開力撐梁小冰,Monica則稱:「唔理其他人講啲咩,我亦都阻止唔到,總之就問心無愧啦。(會否主動聯繫對方了解事件?)依家肯定唔會,之後再作打算。」
 

聖誕搞廚藝比賽
Monica早前陪伴父親到台灣旅遊,更到訪爸媽從前約會的地點,「好高興爸爸仍然好健壯,可以同到佢一齊去旅行。(聖誕節會否約會異性?)已經約咗一大班朋友開派對,會搞廚藝比賽。」

回首頁      列印

 

 

/64



C觀點

中原城市領先指數

廚神

旅遊