2016年12月16日

阿Lam唔介意父子檔演出 Alex承諾多帶女友見爸爸

2016年12月07日
全部 > 娛樂
  • 阿Lam唔介意父子檔演出 Alex承諾多帶女友見爸爸

  • 經常被影到與靚女一齊的Alex,表示下次有新女性朋友,一定帶回家見爸爸先。

    經常被影到與靚女一齊的Alex,表示下次有新女性朋友,一定帶回家見爸爸先。

   

 

林子祥(阿Lam)和兒子林德信(Alex)與組合Super Girls等,前晚在灣仔為慈善機構舉行的音樂會擔任嘉賓,阿Lam表示,不介意同兒子合作,而且除了唱歌,還想父子檔演出舞台劇;至於經常被影到與不同女性同行的Alex,就承諾會多些帶女性朋友見爸爸。
 

阿Lam被問到這次與兒子合作有甚麼感想,他說:「之前都有同Alex響演唱會度合唱,不過都好開心繼續有機會同佢一齊唱歌。(除了唱歌將來何有機會父子檔演出?)有好劇本嘅話,都想可以與同Alex演出舞台劇。」
 

阿爸詐型拍拖唔出聲
早前Alex被拍攝到有女朋友,阿Lam笑說:「每次都係你哋講,我先知道。」而Alex即場回應:「嗰個女仔只係普通朋友。」問到以後會否帶女生回家先見爸爸,Alex開玩笑說:「咁我以後會帶多一啲俾佢見吓。」

回首頁      列印

 

 

/64



C觀點

中原城市領先指數

廚神

旅遊